На дорогах Вінниччини швидкісний режим контролюють за допомогою вимірювачів швидкості TruCAM, про це повідомляють в патрульній поліції Вінниччини.

«Шановні водії, нагадуємо, що на автодорогах М-12 та М-21 працюють вимірювачі швидкості TruCAM», – повідомляють патрульні.

Також, в патрульній поліції попереджають, що за перевищення швидкості водії отримують постанови вже із новими штрафами:

ч. 1 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш ніж на 20 км/год — тягне за собою штраф у розмірі 340 гривень.

ч. 4 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш ніж на 50 км/год — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 1700 гривень.

Пригадуємо правила дорожнього руху України, а саме:

Пункт 12.6. ґ — дозволяється рух зі швидкістю:

на автомобільній дорозі, що позначена дорожнім знаком 5.1 — не більш ніж 130 км/год.;

на автомобільній дорозі з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою — не більш ніж 110 км/год.;

на інших автомобільних дорогах — не більш ніж 90 км/год.

Пункт 12.9.б:

водієві забороняється перевищувати максимальну швидкість, зазначену в пунктах 12.4-12.7, на ділянці дороги, де встановлено дорожні знаки 3.29, 3.31 або на транспортному засобі, на якому встановлено розпізнавальний знак відповідно до підпункту “и” пункту 30.3 цих Правил.

Попередня публікаціяУ Вінниці в квітні обмежать рух транспорту по провулку Цегельному
Наступна публікаціяНа Вінниччині припинили роботу підпільного казино