Служба безпеки України викрила у Вінниці адвоката, причетного до одержання хабаря за начебто пом’якшення вироку суду для підзахисного.

За попередніми даними слідства, адвокат разом зі своїм помічником вимагали гроші від місцевого жителя, якого підозрюють у збуті наркотиків. За 15 тисяч доларів зловмисники «гарантували» винесення більш м’якого вироку суду, що не передбачатиме реального терміну ув’язнення.

Правоохоронці викрили адвоката під час одержання частини неправомірної вигоди.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Викриття протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, під процесуальним керівництвом прокуратури Вінницької області

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляють в СБУ Вінниччини.

Возможно, это изображение (‎стоит, в помещении и ‎текст «‎للا служба безпеки украйни сбу сбу 2‎»‎‎)

Возможно, это изображение (‎один или несколько человек, люди стоят, в помещении и ‎текст «‎сбу 10 ه служба безпеки украйни‎»‎‎)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Попередня публікаціяРятувальники гасили пожежі в екосистемах в чотирьох районах Вінниччини
Наступна публікаціяНа Вінниччині за останню добу від COVID-19 одужали 200 людей