За результатами ревізій та перевірок, проведених фахівцями Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області, протягом січня-лютого 2021 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 74 мільйони гривень.

За допущені фінансові порушення та порушення законодавства про закупівлі до адміністративної відповідальності притягнули 24 посадових особи, до дисциплінарної та матеріальної – 6, зокрема 3 осіб звільнено із посад.

До об’єктів контролю, які допустили порушення бюджетного законодавства, застосовано 5 фінансових санкцій у вигляді попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства та зупинення операцій з бюджетними коштами.

За результатами заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 17 управлінських рішень. Від упровадження наданих аудиторами пропозицій отримано економічного ефекту на суму понад 7,7 млн грн.

Правоохоронним органам передано матеріали на 4 заходи державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочали 2 досудових розслідування та вручили 3 письмових повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Зателефонувавши на «телефон довіри», який функціонує щодня, крім вихідних та святкових днів, з 08:00 до 17:00, а в п’ятницю з 08:00 до 15:45, кожен громадянин може повідомити про факти незаконного використання посадовими особами підприємств, установ та організацій бюджетних коштів. («Телефони довіри»: (044) 484-69-45 – апарат Північного офісу Держаудитслужби, (0432) 66-28-96 – Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області).

Крім того, в Управлінні за номером (0432) 66-14-56 діє пряма «антикорупційна лінія», за якою можна повідомити про випадки зловживання посадовими особами Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області службовим становищем, повідомляють у прес-службі Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області.

 

Попередня публікаціяПоліція затримала вінничанина який розбив двері в Офісі президента
Наступна публікаціяВінницька «Нива» обіграла львівські «Карпати»