До 28 березня триває приймання заявок на участь у традиційному стипендіальному конкурсі від гурту «ТіК».

Фонд громади “Подільська громада”, в межах роботи корпоративного фонду гурту “ТіК”, за підтримки ІСАР Єднання, оголосив стипендіальний конкурс. Він має на меті підтримувати й розвивати талановитих дітей та молодь через надання стипендій для оплати навчання, участі у розвивальних курсах, гуртках чи придбання необхідного обладнання.

В цьому році кінцевий термін подачі заявок – до 28 березня. Стипендіатом конкурсу може стати музично-обдарована дитина, віком від 6 до 16 років, яка навчається або хоче навчатись у музичних освітніх закладах України та проживає на території Вінниці або Вінницької області. Перевага надається дітям з соціально-вразливих категорій населення. Загальний фонд стипендіального конкурсу складає 30 000 грн.

Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно заповнити заявку, а також записати короткий відеоролик «Моя музична історія» тривалістю до 1 хвилини. У цьому відео учасник має відповісти на питання: «Чому саме я маю отримати цю стипендію? На що її витрачу?». Організатори конкурсу зазначають, що творчий підхід до фільмування відео – вітається, адже за креативність сценарію ролику додається від 1 до 5 балів. Вимог до високої якості відео немає, головне, щоб було чітко чути учасника/учасницю.

Окрім заявки та відео за можливості прохання надати рекомендаційний лист від навчального закладу, де навчається дитина/молода людина, або інші листи від педагогів, керівників колективів тощо. Якщо дитина соціально-активна, то також лист від організації, з якою здійснювалась співпраця, або волонтерська діяльність. Рекомендаційні листи не є обов’язковими. Також за наявності прохання надати довідку про соціальний статус родини заявника/заявниці.

Консультації щодо заповнення заявок та з інших питань щодо конкурсу можна отримати до 25 березня 2021 року:

  1. В офісі Фонду «Подільська громада» за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська 27 а
  2. Електронною поштою: podolfond@ukr.net
  3. За телефоном: 096 619 35 17

Терміни проведення конкурсу:

Приймання заявок – до 28 березня 2021 року.

Засідання конкурсної комісії – 1 квітня 2021 року.

Оголошення переможців – 2 квітня 2021 року.

Вручення ваучерів та укладання угод – 15 квітня 2021 року.

Реалізація виплат та звітування: до 30 квітня 2021 року.

Детальніша інформація про конкурс:

https://gromada.vn.ua/news/item/id/921

Попередня публікаціяВ Калинівці чоловік напав на двох жінок, одну з них намагався зґвалтувати
Наступна публікаціяНа Вінниччині шукають волонтерів в Безоплатну правову допомогу