У Вінниці розпочались роботи з реконструкції приміщення майбутнього Туристичного хабу Вінниці, який стане найбільшим в Україні. Це масшабний проєкт, передбачений Стратегію розвитку громади “Вінниця 3.0”. До кінця цього року буде завершено І етап проєкту, а повноцінно турхаб запрацює уже в наступному році.

«Затишна і красива будівля на Соборній, 89 з неповторною атмосферою вже в 2022-му має перетворитися в точку тяжіння як для туристів, так і для тих, хто формує пропозицію, що залишить наших гостей на довше в місті і спонукатиме сюди повертатися ще не раз. Туристичний хаб Вінниці задумувався як фізичний простір, що підтримує цілу екосистему і культуру подорожей по Вінниці та регіону – з живим та цифровим сервісом найвищого рівня, класними сувенірами та цікавими виданнями, зонами відпочинку та дозвілля, новими маршрутами й турами, розвитком і примноженням людських ресурсів, місцем для підтримки талантів і народження нових амбітних проєктів. Це буде найкрутіший професійний хаб туристичної галузі в Україні, от побачите», – каже директор департаменту маркетингу та туризму ВМР Олександр Вешелені.

Після завершення реконструкції будівлі біля входу буде встановлено перший у місті інтерактивний туристичний кіоск, де гості Вінниці зможуть отримувати необхідну інформацію цілодобово. Всередині та ззовні розташуємо зручні місця для відпочинку і облаштуємо подієвий майданчик, де регулярно проходитимуть лекції, тренінги, майстер-класи та інші заходи.

У цьому році планують завершити І етап проєкту, а повноцінно Туристичний хаб Вінниці запрацює вже у 2022 році, повідомляють в міськраді Вінниці.

Возможно, это изображение (мебель, кирпичная стена и в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (кирпичная стена и в помещении)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, в помещении, на открытом воздухе и кирпичная стена)

 

Попередня публікаціяУ Вінниці обмежать рух авто по вулиці Данила Галицького
Наступна публікаціяНа Вінниччині поліція розшукує безвісти зниклого 55-річного Віктора Ніколаєнко