Оголосили про підозру вінничанину, який вчинив стрілянину та залишив без світла частину Томашполя.

35-річному чоловіку, який 14 березня на святкуванні дня народження замість феєрверків здійснив вгору понад двадцять пострілів з нарізного карабіна та намагався втекти від поліції на автомобілі, оголосили про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, для затримання озброєного зловмисника на території області вводилась в дію поліцейська операція «Сирена».

У результаті проведених оперативних та розшукових заходів працівники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДУ близько 23 години затримали підозрюваного, який тікав на автомобілі «Порше Каєн» на території смт Агрономічне Вінницького району.

За попередньою інформацією, зловмисник перебував на святкуванні дня народження в кафе у смт Томашпіль. Чоловік обурився, що під час свята не було феєрверків, тому на вулиці дістав з багажника автомобіля нарізний мисливський карабін та почав стріляти вгору. Це призвело до пошкодження електричного кабелю і знеструмлення більшої частини населеного пункту.

Зброю та автомобіль підозрюваного вилучено.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Такий злочин карається ув’язненням терміном до семи років.

Слідчі дії тривають. Всі обставини злочину встановлюються, повідомляють в поліції Вінниччини.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и на открытом воздухе)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (автомобиль)

 

Попередня публікаціяВінницький притулок для собак «Планета» потребує допомоги
Наступна публікаціяНа Вінниччині згорів кемпінг-готель