У Вінниці бійці КОРДу затримали чоловіка, який імовірно вимагав 1000 доларів. Відео затримання

В минулу п’ятницю, 5 березня, оперативники кримінальної поліції із залученням бійців спецпідрозділу КОРД затримали 25-річного жителя Вінниці, який, погрожуючи фізичною розправою, вимагав грошові кошти у місцевого жителя. Зловмисника затримали під час передачі частини зазначеної суми на території ринку «Урожай».

Як розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко, до поліції звернувся 22-річний вінничанин з заявою про те, що невідомий йому чоловік тривалий час  безпідставно вимагає у нього гроші.  Зловмисник вивозив його в своєму автомобілі за місто, де  погрожував  розправою.

Під тиском залякування та погроз  чоловік кілька разів платив вимагачу   кошти, однак погрози  не припинилися. Зловмисник вимагав у потерпілого  1000 доларів США.
5 березня в ході оперативних заходів та слідчих дій поліцейські затримали вимагача під час передачі йому частини зазначеної суми.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.189 КК України (вимагання), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. На час досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід – домашній арешт, повідомляє поліція Вінниччини.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині зібрались реставрувати піаніно Леонтовича
Наступна публікаціяУ Вінниці затримали чоловіка з майже сотнею згортків амфетаміну