Після оголошення голови президентської партії “Слуга народу” Олександра Корнієнка про наміри створити молодіжне крило партії, в соціальних мережах з’явилось повідомлення про створення “ЗеМолодіжки” у Вінниці, – пише видання “Політична Арена Вінниччини”.

“Партия сказала: надо, комсомол ответил: есть!”

У кращих традиціях СРСР Олександр Корнієнко урочисто заявив, що з ініціативою про створення молодіжного крила партії виступили молодіжні лідери на місцях. З усієї країни.

А креативну і активну молодь вже встиг очолити нардеп-координатор Олександр Санченко – організатор фестивалю Atlas Weekend, конкурсу краси серед студенток та послідовний прихильник легалізації маріхуани.

Нардеп Олександр Санченко посередині

Читати: Олександр Санченко: 5 причин легалізувати медичний канабіс в Україні

У Вінницькій області “потужний молодіжний рух, ком’юніті активних та креативних людей” “ЗеМолодіжку” очолив 26-річний радник голови облдержадміністрації Микола Кобися.

Випускник ПТУ, тимчасово непрацюючий Микола Кобися на місцевих виборах 2015 року, балотувався у депутати Вінницької міської ради від “Вінницької Європейської стратегії” але не пройшов.

В минулому році Микола Кобися балотувався в депутати від “Слуги народу”. Не пройшов.

Наразі координатор “президентської молодіжки” на Вінниччині працює помічником народного депутата Ірини Борзової (на громадських засадах) і радником Сергія Борзова (голова Вінницької ОДА).

Попередня публікаціяУ Вінниці мобільні бригади обстежать озера та річку, шукатимуть незаконні каналізаційні зливи та засмічення
Наступна публікаціяМалюнки вінницьких учнів до конкурсу «Мої права» можуть прикрасити конверти Укрпошти