За яким графіком проводитимуть приймання з питань соцзахисту на приєднаних територіях, розповіли у міськраді Вінниці.

Мешканці приєднаних громад – Вінницьких Хуторів, Писарівки, Щіток, Стадниці, Малих Крушлинців, Гавришівки та Десни – отримують послуги за вінницькими стандартами у своїй громаді. У населених пунктах створили віддалені робочі місця вінницького ЦНАПу для надання послуг соціального характеру.

Під час приймання на віддалених робочих місцях можна оформити низку послуг соціального спрямування за вінницькими стандартами Прозорих офісів. Серед них – надання державних допомог, пільг, субсидій, забезпечення протезно-ортопедичними виробами, засобами технічної реабілітації, санаторно-курортним лікуванням та іншими соціальними гарантіями. Також по таких питаннях можуть звертатись до Прозорого офісу на Замості.

«Приймання громадян щодо надання адміністративних послуг соціального характеру на віддалених робочих місцях здійснюється працівниками департаменту соціальної політики відповідно до графіка приймання в приміщеннях колишніх сільських рад. Тепер їм доступні усі послуги, які надають працівники нашого департаменту», – розповіла директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

А також у селах Вінницькі Хутори, Стадниця, Писарівка, Малі Крушлинці створені чотири віддалені робочі місця адміністраторів Прозорих офісів. Послуги також надаються в приміщеннях колишніх сільських рад.

Возможно, это изображение (текст)

Попередня публікаціяУ Вінниці бійці КОРДу затримали двох чоловіків, яких підозрюють у пограбуванні та вимаганні. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині накрили цех з виготовлення фальсифікату алкоголю