Поліцейські затримали молодика, причетного до угону скутера та ряду крадіжок у Ладижині, повідомляють в поліції Вінниччини.

22 лютого оперативники затримали 22-річного зловмисника, який викрадав цінні речі у місцевих жителів. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Речі потерпілих, серед яких скутер, у нього вилучені.

До поліції з заявою про крадіжки звернулись двоє жителів міста Ладижин. Потерпілі повідомили, що з території їх домоволодінь невідома особа вчинила крадіжки металевих труб та будівельних матеріалів.

Як розповів керівник тростянецької поліції Віталій Деркач, в ході проведення розшукових заходів оперативники затримали раніше судимого 22 – річного місцевого жителя, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні цих злочинів.

Під час огляду гаражного приміщення, яке зловмисник орендував, поліцейські виявили скутер «Вайпер», викрадений напередодні у жителя районного центру.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) та ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За такі правопорушення зловмисникові загрожує покарання – до 8-ми років позбавлення волі.

Попередня публікаціяУ Вінниці обговорили, як працюватиме сфера туризму в умовах карантину
Наступна публікаціяНа Вінниччині по ДНК ідентифікували тіло загиблого в зоні ООС Сергія Сорочинського