До суду передали обвинувальний акт стосовно 52-річного жителя міста Жмеринка, який впродовж 2020 року неодноразово вчиняв злочини щодо дітей, у тому числі малолітніх, зокрема розбещував їх та розповсюджував відео порнографічного змісту (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301 КК України).

Слідство встановило, що протягом червня-серпня 2020 року місцевий житель систематично запрошував до своєї квартири дітей віком від 12 до 14 років, в різній кількості та черговості, де використовуючи їх малолітній вік та уразливий стан, пригощаючи дітей солодощами та іншими харчовими продуктами, надаючи незначні грошові кошти, демонстрував їм відео порнографічного змісту та вчиняв інші розпусні дії, задовольняючи у такий спосіб свою статеву пристрасть. 

У разі доведення винуватості обвинуваченого в судовому порядку, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до восьми років. 

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Попередня публікація«Нива» вдома переграла першолігове «Полісся»
Наступна публікаціяНа Вінниччині 580 нових випадків СOVID-19, у Вінниці 287