На Вінниччині правоохоронці знайшли ферму де вирощували нарковмісний канабіс. ВІДЕО

Сьогодні, 18 лютого, на території Барської територіальної громади під час санкціонованого обшуку на території колишньої ферми поліцейські виявили ангар з теплицею, де вирощували рослини конопель. Серед вилученого – кілька сотень  окремо висаджених заборонених нарковмісних рослин.

За словами начальника відділення поліції №1 Жмеринського районного відділення поліції Сергія Петлика, під час проведення санкціонованих обшуків у одному з ангарів правоохоронці виявили теплицю, де вирощувались коноплі. Для культивування заборонених рослин зловмисники створили усі необхідні умови, відповідний мікроклімат, підключили лампи денного світла, додатковий обігрів, систему поливу та вентиляцію. Наразі поліція проводить  розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до незаконного вирощування заборонених рослин.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів), за що передбачено до 8 років позбавлення волі, повідомляє поліція Вінниччини.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині школярі повертаються на дистанційне навчання
Наступна публікаціяНа Майдані Небесної Сотні вшанували пам’ять Героїв Майдану