Вінницькі борці зі спортивного клубу «Сокіл» посіли перше командне місце на Зональному чемпіонаті України з греко-римської боротьби «Прикарпаття синів пам’ятає. Пам’яті полеглих героїв АТО ООС» (Західна зона), який відбувався з 12 по 14 лютого у місті Долина на Івано-Франківщині, повідомляють на радіо «Місто над Бугом».

Участь у змаганнях взяли спортсмени 2006-2007 року народження, а також 2009 – 2011 років народження. Чемпіонат проходить вже другий рік поспіль у Долинській ДЮСШ. Учасниками змагань стали команди із 6 областей західної України. Відбулась боротьба у 10 вагових категоріях. Як зазначив у коментарі тренер СК «Сокіл» Олександр Сержанюк вінничани посіли перше командне місце.

«Вінницька область посіла 1 місце – привезли 5 перших, 3 других і 4 третіх місця. А з нашого клубу 1 перше – Богдан Муляр»,  – розповів Олександр Сержанюк.

Серед переможців також син Олександра Сержанюка, Володимир, який виступав у категорії спортсменів 2009-2011 років народження. Він здобув срібну нагороду чемпіонату. Всеукраїнський чемпіонат з греко-римської боротьби відбудеться у березні в місті Одеса. У найближчих планах СК «Сокіл» участь у міжнародному турнірі, який пройде у м. Миколаїв. Щодо прогнозів на цей турнір, то за словами Олександра Сержанюка, головне аби було бажання боротися, тоді й буде перемога.

Попередня публікаціяУ Вінницю вертаються морози до – 21
Наступна публікаціяПоліція розшукує вінничанина, якого підозрюють в крадіжці