Під час складання протоколу за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння нетверезий водій накинувся на поліцейського з кулаками,  зірвав з нього нагрудний відеореєстратор та пошкодив формений одяг. Наразі правопорушник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За умисне заподіяння поліцейському тілесних ушкоджень під час виконання  службових обов’язків затриманому  загрожує до 5 років позбавлення волі.

15 лютого близько четвертої години вечора на провулку Агрономічному в смт Теплик працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, водій якого за кермом знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Крім цього, правопорушник керував транспортним засобом без посвідчення водія.

48-річний порушник поводив себе агресивно, погрожував інспекторам фізичною розправою, після чого раптово вдарив одного з них.
Вгамували інспектори поліції нетверезого водія за допомогою кайданок та  доставили у відділення поліції.

За умисне заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов’язків правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.
За керування транспортним засобом в стані сп’яніння та без відповідних документів правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП та ст. 126 КУпАП, повідомляють в відділі комунікації поліції Вінницької області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині чотири мобільні бригади готуються розпочати вакцинацію від COVID-19
Наступна публікаціяНа Вінниччині затримали чоловіка, якого підозрюють в крадіжці з магазину