Поліцейські затримали водія, який вантажівкою збив пішохода та викинув тіло в річку.

2 лютого у Хмільницькому районі сталась дорожньо-транспортна пригода, під час якої водій автомобіля “ЗИЛ-131” допустив наїзд на жителя села Широка Гребля. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Після вчинення ДТП водій вантажівки викинув тіло загиблого у річку та зник з місця пригоди.

Як повідомив начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, 3 лютого до поліції звернувся 28-річний мешканець Хмільницького району та зізнався у тому, що напередодні, близько 19.30 години, у селі Широка Гребля він, керуючи вантажним автомобілем «ЗИЛ», здійснив наїзд на свого односельця. У результаті аварії потерпілий отримав ушкодження, несумісні з життям. Свідків аварії не було, тож аби уникнути покарання зловмисник викинув тіло у річку Південний Буг, неподалік від населеного пункту Широка Гребля.

До пошукових заходів було залучено особовий склад підрозділу поліції та працівників ГУ ДСНС у Вінницькій області. Близько 15.00 години тіло загиблого було знайдено у річці Південний Буг між селами Широка Гребля та Курилівка.

Правопорушника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Поліцією призначено ряд експертиз.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяУ Вінницьких прозорих офісах змінились номери телефонів
Наступна публікаціяНа Вінниччині затримали крадія, який «обчищав» гаражі