Служба у справах дітей розпочала працювати з кризовими сім’ями на приєднаних територіях, повідомляють у міськраді Вінниці.
У зв’язку із тим, що до Вінниці приєдналися сусідні села, збільшилася і кількість дитячого населення, яке потребує уваги служби у справах дітей. Днями відбувся перший рейд служби у справах дітей міської ради спільно з Вінницьким міським центром соціальних служб, Вінницьким відділом поліції.
Вони відвідали сім’ї у селах Писарівка та Щітки, які відносяться до Вінницько-Хутірського старостинського округу та увійшли до Вінницької територіальної громади наприкінці 2020 року.
«Ми відвідали чотири родини, поспілкувались з батьками та дітьми, провели профілактично-роз’яснювальну роботу, надали соціально-правові консультації. Зі старостою Вінницько-Хутірського старостинського округу Владиславом Кривешко обговорено питання подальшої співпраці зі службою у справах дітей по захисту прав та законних інтересів дітей», – повідомила заступниця начальника служби у справах дітей Майя Бойко.
На изображении может находиться: один или несколько человек, стол и в помещении
На изображении может находиться: 1 человек, стоит, снег, небо и на улице
Попередня публікаціяНа Вінниччині поліцейські затримали чоловіка з пакетом амфетаміна
Наступна публікаціяУ Вінниці поліцейські знайшли підпільно працюючий кальян-бар