На дорогах Вінниці та двох трасах міжнародного значення М-12 і М -21, за минулу добу, 14 січня, сталось 42 ДТП. Найбільше викликів на дорожньо-транспортні пригоди патрульні отримали після 15 години, коли почався сильний снігопад, інформує речниця патрульної поліції Вінниччини Тетяна Плахотнюк.

В 16 випадках патрульні склали на винуватців автопригод протоколи за статтею 124 адмінкодексу, в усіх інших випадках обійшлись без допомоги поліції.

В одній автопригоді, близько 16.00 години, водій КІА, на вулиці Академіка Янгеля наїхав на пішохода. Обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група.

“Синоптикі прогнозують нам ускладнення погодних умов іще на декілька днів, сьогодні та завтра йтиме сніг. Крім того, передбачають сильні морози. Тому, ми звертаємось до всіх водіїв, бути максимально уважними та обережними на дорозі. Перед поїздкою перевірте, будь ласка, стан свого транспортного засобу. Обов’язково, виїжджайте на зимовій гумі, дотримуйтесь ПДР та не сідайте за кермо в нетверезому стані”, – каже речниця патрульної поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині минулої доби поліцейські розшукали чотирьох неповнолітніх дітей
Наступна публікаціяУ Вінниці в 2020 році створили 68 ОСББ