Вчора, 11 січня, оперативники вінницької поліції на вулиці Коцюбинського затримали молодика, у якого під час огляду вилучили 17 згортків з наркотичною речовиною.  Як з’ясувалось, зловмисник намагався збути наркотики шляхом закладок.

За наявною інформацією слідства, вилучений канабіс правопорушник намагався продати через мобільний додаток «Telegram» шляхом закладок.

Вилучена наркотична речовина направлена на експертизу.

Молодик затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна, повідомляє поліція Вінниччини.

Попередня публікаціяУ Вінниці розшукують 46-річного Володимира Білика, він пішов з дому 25 грудня та зник
Наступна публікаціяВінницька обласна рада оголосила конкурс на посаду керівника лікарні ім. Ющенка та ще декількох комунальних закладів