У 2020 році провели ремонті роботи на 42 прибудинкових територіях. Капремонт виконували комплексно – розширювали проїжджу частину, облаштовували паркувальні місця, тротуари, встановлювали бордюри з пониженням для доступності мобільних груп населення. На умовах співфіннасування з мешканцям пропонувалось встановлення лавочок та інших елементів благоустрою.
«Завдяки тому, що співвласники багатоквартирних будинків активно брали участь у програмі співфінансування, протягом 2020 року нам вдалося провести комплексний ремонт 42 прибудинкових територій. На кінець минулого року департаментом житлового господарства, за дольової участі мешканців, було заплановано облаштувати 135 паркувальних місць та 40 лавочок, але на кінець 2020 року нам вдалося створити умови для паркування авто у дворах для 162 автомобілів та встановити 66 лавочок», – розповів директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман.
На изображении может находиться: ‎на улице, ‎текст «‎ремонт дворв #просторовийрозвиток2020 미미 יים провели комплексний ремонт 42прибудинкових територий‎»‎‎
Попередня публікаціяНа Вінниччині за новорічні вихідні на COVID-19 захворіли 368 людей
Наступна публікаціяВ КП «Вінницякартсервіс» розповіли скільки поїздок і яким пільговикам буде по муніципальній картці