Розпочинається онлайн-опитування вінничан та гостей міста щодо території майбутнього архітектурного конкурсу «Коцюбинський вдома».
Опитування проводиться в рамках підготовки до архітектурного конкурсу з оновлення території садиби Михайла Коцюбинського, а також площі з пам’ятником, дитячого майданчика та частини тротуару по проспекту Коцюбинського, що знаходяться поруч з музеєм.
Бажаючим потрібно перейти за посиланням https://forms.gle/kF6q3Jgje6ymQiaFA та долучитися до формування об’єктивної думки користувачів про територію конкурсного проєктування.
Команда організаторів проводить низку досліджень, щоб зрозуміти наявні сильні та слабкі сторони території, усвідомити, хто і як користується площею, наскільки активним є користування дитячим майданчиком тощо. Дослідження здійснюється у чотири етапи: спостереження за територією, фаховий аналіз території, зустрічі із зацікавленими сторонами та ця анкета опитування. За результатами досліджень буде сформульовано завдання для учасників архітектурного конкурсу.
Мета анкети опитування ― дослідити ставлення користувачів до території, активність її поточного використання, потреби та цінність даної території архітектурного конкурсу.
Організаторами архітектурного конкурсу є департамент архітектури та містобудування, департамент культури, департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, комунальне підприємство «Інститут розвитку міст» та Вінницький літературно-меморіальний музей М. М. Коцюбинського.
Анкета є анонімною, тож вам не потрібно вказувати свої особисті дані.
За перебігом процесу слідкуйте на сторінці конкурсу:

https://www.facebook.com/KotsiubynskyisHome
На изображении может находиться: на улице, текст «коцюбинський вдома опитування внничан архтектурний конкурс 米»
Попередня публікаціяНа Вінниччини поліція затримала підозрюваног у вбивстві 71 – річної жінки
Наступна публікаціяЮний музикант розважає вінничан грою на сопілці в центрі міста. Відео