Про результати роботи поліції в сфері протидії незаконному обігу наркотиків повідомив, в понеділок, на пресконференції начальник ГУНП Іван Іщенко.

Керівник поліції зазначив, що незаконний обіг наркотиків є серйозною проблемою і набуває розмаху за рахунок використання злочинцями мережі Інтернет. Цьогоріч викрито 38 фактів збуту наркотиків у такий спосіб.
Щороку зростає  кількість осіб, які вживають наркотичні засоби.

Поліцейські викрили  більше наркозлочинів, роблячи акцент на тих, хто збуває ці згубні речовини.
У цьому році викрито 1060 таких злочинів, на 80% більше, ніж торік, задокументовано наркозбутів.
До суду скеровано кримінальне провадження відносно членів організованої злочинної групи, які через інтернет-магазини торгували метадоном на території  області.
Припинено злочинну діяльність 20 нарколабораторій.

На изображении может находиться: текст «нацональна полция наркозлочини наркозлочини притони 20 1060 779 3бут 370 210 12Mic.2020 12Mic.2019 2019 припинено злочинну д.яльнсть 20 нарколабораторий. 3 незаконного обігу вилучено близько 70 кг наркотичних речовин кокаϊн, синтетични наркотики та іншi̇, як1 виготовляли зловмисники, також кг прекурсорв»

Усього з незаконного обігу вилучено близько 70 кілограм наркотичних речовин – кокаїн, синтетичні наркотики, які виготовляли зловмисники, а також  9 кілограм прекурсорів, повідомляють в поліції Вінниччини.

На изображении может находиться: еда

На изображении может находиться: на улице

Попередня публікаціяВ Жмеринці чоловік під час пиятики побив товарища дерев’яною палицею
Наступна публікаціяЧоловік якого розшукувала поліція викликав поліцейських, бо його ошукали на заправці