Серед розкритих злочинів – крадіжка з лікувального закладу та приватних домоволодінь. Правоохоронці встановили причетних до правопорушень осіб. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження.
Поліцейські Козятинського відділення поліції встановили особу зловмисника, який з господарської будівлі викрав зварювальний апарат у жителя селища Залізничне. Ним виявився 28 – річний місцевий житель. Правопорушник проник у приміщення, підібравши ключ до вхідних дверей.
Цієї ж доби тульчинські поліцейські розшукали 18 – річного жителя села Холодівка, який в листопаді цього року проник у приватний будинок місцевого жителя. Молодик викрав мобільний телефон та гроші.
Працівники Ямпільського відділення поліції встановили жителя села Клембівка, підозрюваного у крадіжці електрозварювального апарату з незачиненого господарського приміщення односельчанина.
Томашпільські поліцейські розшукали 29 – річного раніше судимого жителя села Антонівка, який викрав з місцевого фе́льдшерського пункту грошові кошти.
За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).
Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.
Попередня публікаціяПоліція розслідує ДТП у Вінницькому районі, а вінничани збирають кошти на порятунок життя водія Daewoo Nexia
Наступна публікаціяДля опорних лікарень Вінниччини закуплять нове медичне обладнання на понад 58 мільйонів