Сьогодні на засіданні обласної комісії з питань розподілу у 2020 році субвенції з державного бюджету затвердили виплату грошової компенсації для придбання житла 7 дітям наступним в порядку черговості у регіональному загальному списку, на суму – 2 млн 711 тис 632 грн.
На комісії було обговорено перерозподіл залишку коштів субвенції у 2020 році з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та формування регіонального списку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа для виплати грошової компенсації.
В ОДА Вінниччини повідомили, що на забезпечення житлом сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та родин учасників АТО/ООС з державного бюджету регіонам виділяється субвенція. Відтак, цільова субвенція 2019 – 2020 років для Вінницькій області склала 75 млн гривень. За ці кошти придбано 83 квартири для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Збудовано дитячий будинок сімейного типу у селі Студена Піщанського району, придбано будинок в Літині для родини, яка створила дитячий будинок сімейного типу. Завершено будівництво двох малих групових будинків Стрижавського дитячого будинку-інтернату. Замовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво дитячого будинку сімейного типу у смт. Сутиски, повідомляють в ОДА Вінниччини.
Попередня публікаціяУ Вінниці відкрили виставку «Прилетіла ластівонька»
Наступна публікаціяНа Вінниччині зупинили водія без “прав” і з ознаками наркотичного сп’яніння