Слідством розпочато кримінальне провадження за фактом аварії, де травмувались патрульні та пасажирка мікроавтобусу.
16 грудня на об’їзній дорозі м. Вінниця 85-річний водій мікроавтобусу Volkswagen T4 допустив зіткнення зі службовим автомобілем патрульної поліції. У результаті аварії в лікарню госпіталізовані двоє інспекторів патрульної поліції та літня пасажирка мікроавтобусу.
Аварія сталась близько 16.30 на Львівському шосе.
За попередньою інформацією слідства, літній вінничанин, керуючи автомобілем Volkswagen T4, не обрав безпечної швидкості, дистанції та допустив зіткнення з задньою частиною службового автомобіля патрульної поліції. Поліцейські зупинились, щоб виконати маневр розвороту.
У результаті аварії 25-ти та 27-річні поліцейські отримали закриті черепно-мозкові травми й госпіталізовані у лікарню. Також у травматологічне відділення доставлена 81-річна пасажирка мікроавтобусу. У неї лікарі діагностували травму голови та закритий переломом ребер.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами, повідомляє поліція Вінниччини.
Зображення може містити: надворі
Зображення може містити: автомобіль та надворі
Попередня публікаціяВінницькі родини вже надіслали 20 відеопривітань до Фестивалю «У Новий рік з новою мрією!»
Наступна публікаціяВінниця є лідером за кількістю впровадження ініціатив Проєкту ПРОМІС