У Вінниці затримали чоловіка що зберігав вдома марихуану і амфетамін

Днями дізнавачі Вінницького відділу поліції спільно з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю задокументували  злочинну діяльність 35-річного вінничанина. За місцем його проживання поліцейські вилучили згортки з амфетаміном та марихуаною.

До працівників управління боротьби з наркозлочинністю надійшла інформація, що за місцем проживання 35-річний вінничанин зберігає та розповсюджує наркотичні засоби. Отримана інформація була успішно реалізована та знайшла своє підтвердження під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Віталія Курчика, в будинку у  підозрюваного поліцейські вилучили 25 фольгових згортків з амфетаміном,  марихуану,  електронні ваги з нашаруванням речовини, схожої на амфетамін.
Правопорушник раніше притягувався до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Попередня правова кваліфікація –  ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке  правопорушення передбачено позбавлення волі строком до 3 років, повідомляє поліція Вінниччини.


Попередня публікаціяПетиція про створення у Вінниці притулку для безхатченків набрала менше половини голосів, лишилось два дні щоб підписати
Наступна публікаціяДСНС Вінниччини повідомило про погіршення погодних умов