У Вінницькій області правоохоронці, за процесуального керівництва прокуратури, викрили діяльність озброєної організованої злочинної групи. Учасники угрупування вчинили на території області розбійний напад з проникненням до житла і заподіянням потерпілому тяжкого тілесного ушкодження, 3 епізоди крадіжок із будинків мешканців нашої області та угон автомобіля. Загалом  кримінальними правопорушеннями завдано шкоди потерпілим на 113 тисяч гривень, які повністю відшкодовані у ході розслідування.

За даними слідства,  до складу організованої озброєної вогнепальною зброєю злочинної групи увійшли 4 іноземця. Члени банди ретельно планували свої дії та готувалися до вчинення кожного злочину, задля маскування одягали балаклави.    

У ході розбійного нападу із пістолета завдали вогнепальне поранення потерпілому.

За результатами розслідування 08.12.2020 до Іллінецького районного суду Вінницької області для розгляду передано обвинувальні акти за обвинуваченням учасників організованої злочинної групи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 257, ч. 5 ст. 185, ч. 4 ст. 187,    ч. 3 ст. 289, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині водій легковика збив велосипедистку що рухалась узбіччям
Наступна публікаціяНа Вінниччині з водосховище запустили три тони зарибку. Відео