Міський центр соціальних служб проведе інформаційні заходи до «16 Днів Активізму проти ґендерно зумовленого насильства в Україні»

З 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 Днів Активізму проти ґендерно зумовленого насильства в Україні». Це робиться з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання домашнього насильства та насильства за ознакою статі, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
Вінницький міський центр соціальних служб організовує та бере участь у заходах, які спрямовані на привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання домашнього насильства, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми. Співпрацює з громадськими організаціями щодо викорінення домашнього насильства. Також проводить інформаційні кампанії з метою підвищення обізнаності населення України в цьому напрямку.
Виконавчими органами Вінницької міської ради в рамках акції буде проведено низку інформаційно-просвітницьких заходів у закладах ІІ рівня акредитації, загальноміських заходів, а також інформаційну кампанію для працівників Патрульної поліції Вінницької області задля інформування про діяльність Вінницького міського центру соціальних служб у сфері протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.
Увага!
Якщо Ви або ваші знайомі постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі – НЕ МОВЧІТЬ, звертайтесь на гарячу лінію мобільної бригади Вінниці: 093 900 15 60, 098 900 15 60, (0432) 67 04 60. Час роботи: пн – пт з 08.00 год. до 17.00 год. Послуги безкоштовні та конфіденційні.
+11
5
1 поширення
Подобається

Коментувати
Поширити
Попередня публікаціяНа Вінниччині чоловік що погрожував убивством поліцейськім може отримати 15 років ув’язнення
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники вивільнили водія з пошкодженого авто