На Вінниччині чоловік погрожував охороннику гранатою. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Близько 14:30 год. до поліції зателефонував охоронник сільськогосподарського товариства та повідомив, що під час обходу на території він виявив невідомого чоловіка, який погрожував йому гранатою.

Поліцейські, які прибули на виклик, затримали підозрюваного на місці вчинення правопорушення. Під час проведення поверхневого огляду працівник вибухотехнічної служби у кишені куртки вилучив у нього дві гранати з запалами РГД 5 та Ф-1.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Віталій Ярмолюк, за місцем проживання затриманого під час проведення невідкладного обшуку поліцейські вилучили арсенал зброї, зокрема, обріз мисливської рушниці, пістолет, револьвер та майже півсотні набоїв різного калібру. 38-річний правопорушник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою та деякий час перебував в зоні АТО.

Зброя та боєприпаси у правопорушника вилучені та направлені на експертизу. Мету їх походження та зберігання з’ясують слідчі.
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Попередня публікаціяУ Вінниці містян запрошують долучитися до конкурсу «Вінницька зима: сім’я, розваги, місто»
Наступна публікаціяУ Вінниці троє осіб позбавили волі та катували двох людей за неіснуючий борг