Рішення, про відшкодування половини суми за купівлю холодильного чи доїльного обладнання, прийняли у Вінницькій ОДА на черговому засіданні комісії де визначили переліку фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат. Засідання провели вчора, 11 листопада, у Департаменті агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА.

Варто зазначити, що у жовтні поточного року 19 мешканців області подали відповідні документи. Їм частково відшкодують витрати за цьогоріч закуплені установки доїння вітчизняного виробництва з обласного бюджету.

Загальна вартість придбаних установок становить 151,0 тисяча гривень, а сума часткового відшкодування – 75,5 тисяч гривень.

Під час засідання членами комісії розглянуто документи та прийнято рішення про включення 19 жителів області до Реєстру фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат за закуплену установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку, а також до Відомості про суми часткового відшкодування витрат фізичним особам. Відповідні документи буде подано до Головного управління державної казначейської служби України у Вінницькій області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині 182 нових випадки захворювання на коронавірус
Наступна публікаціяУ Вінниці для лікарень закупили нове обладнання. Фото