На Вінниччині поліція затримала підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень пенсіонеру. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

5 листопада працівники гніванської поліції затримали молодика за підозрою в нанесенні тілесних ушкоджень своєму дідові. Два дні тому зловмисник побив потерпілого, а сьогодні він помер. До поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що за місцем проживання помер 72 – річний місцевий житель.

Як розповів керівник Гніванського відділення поліції Віктор Ковальчук, на тілі потерпілого працівники поліції виявили численні синці та забої.

Поліцейські встановили, що вночі 3 листопада між померлим та його онуком, який перебував у нетверезому стані, виник конфлікт, в ході якого молодик наніс пенсіонеру численні тілесні ушкодження. Аби допомогти чоловікові, його донька викликала швидку допомогу, але він від госпіталізації відмовився. За кілька днів чоловік помер.

За підозрою у вчинені злочину оперативники затримали 25 – річного онука потерпілого. Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому про підозру. Слідством розпочато кримінальне провадження ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення затриманому загрожує до 10 років ув’язнення.

Попередня публікаціяНа Вінниччині затримали зловмисника, який викрав автівку в мешканця Тиврівського району
Наступна публікаціяУ Вінниці півсотні байкерів закрили мотосезон. Відео