З понеділка, 9 листопада по п’ятницю 15 у Вінниці триватиме онлайн квест в межах  Європейського тижня сталої енергії у Вінниці, організований фондом “Подільська громада”.
Як повідомляють організатори, даний захід – це ініціатива ЄС, започаткована у 2006 році задля просвіти громадян у питаннях енергоефективності та сталого енергетичного розвитку.
Щоб розповісти детальніше про сталий розвиток міст та успішні практики Вінниці, підготували онлайн-квест, який розкриває чотири важливі теми для створення комфортних міст, а саме:
– сталий енергетичний розвиток;
– стала міська мобільність;
– поводження з побутовими відходами;
– адаптація до змін клімату.
На учасників квесту чекає багато пізнавальної інформації, цікаві питання та завдання, а також гарантовані корисні подарунки: фітнес браслет Mi Smart Band 5, термокружки, екоторбинки та багато інших.
Онлайн-квест розпочнеться 9 листопада та буде доступним для проходження до 15 листопада.
Щоб стати учасником – реєструйтесь за посиланням та очікуйте на подальші інструкції, які ми обов’язково надішлемо вам на електронну адресу.
Немає опису.
Попередня публікаціяУ Вінниці запрошують прийняти участь містян у обговоренні про збереження історичних маєтків в області
Наступна публікаціяУ Вінниці поліцейські затримали двох осіб, які катували чоловіка підвалі вимагаючи повернути неіснуючий борг