Вінничани приєднались до міжнародного руху проти дискримінації у спорті. У проекті “Football People weeks”, організованому FARE network, у якому візьмуть участь понад 70 країн зі всього світу, основним меседжем є “No to discrimination, yes to equality”, тобто “Ні дискримінації, так рівності”.

В період з 8 по 23 жовтня Родиною Кольпінга міста Вінниці, спільно з ВОО ВГО УСІ проводились тренування та змагання по футболу.

“Часто можна зіштовхнутись із тим, що тренера не наважуються брати в свої команди для тренувань дітей та молодь з інвалідністю, насправді дуже важливо дати шанс спробувати себе кожному! Проводячи тренування та турніри для дітей та молоді з інвалідністю та без такої можна досягати успіху та перемог незалежно від будь якого статусу, адже найголовніше коли у тебе вірять”, – розповідають організатори футбольних заходів у Вінниці.

Учасники заходів отримали інформаційні матеріали та багато позитивних емоцій. А головне не побоялись випробувати свої сили та зрозуміли, що таке бути у команді та підтримувати один одного. Ось так футбол допомагає у руйнуванні стереотипів.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Попередня публікаціяНа Вінниччині завершили монтаж нової сортувальної лінії на сміттєвому полігоні
Наступна публікаціяУ Вінниці пішов з життя відомий актор Олександр Немченко