На Вінниччині припинено діяльність підпільного лікеро-горілчаного виробництва. За даними слідства об’єми реалізації фальсифікованої алкогольної продукції сягають близько 1-2 тонн за добу.

Під процесуальним керівництвом Рівненської обласної прокуратури слідчим управлінням ГУ ДФС у Рівненській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та шахрайства з використанням електронно-обчислювальної техніки при збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч.1, ч.2 ст. 204, ч. 3 ст.190 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 45-річний чоловік організував незаконне виготовлення алкогольних напоїв під виглядом та з маркуванням відомих брендів неналежної якості, які не відповідають пакуванню та маркуванню ідентичної оригінальної продукції.
Цех діяв на території Вінницької області, а продукцію збували через інтернет та сервіси доставки.
Кілька таких партій виявили на Рівненщині.

За даними слідства об’єми реалізації фальсифікованої алкогольної продукції сягають близько 1-2 тонн за добу. 02.11.2020 року в рамках розслідування кримінального провадження, за оперативного супроводу працівників Управління СБУ в Рівненській області, проведено 15 санкціонованих обшуків.

В ході слідчих дій виявлено та вилучено з незаконного обігу:

– 31607 літрів готової продукції;

– 22280 літрів спирту;

– 74 тис. грн;

– 400 доларів;

– вантажний автомобіль «Меrcеdеs»;

– обладнання, техніку та тару, які використовували для виробництва лікеро-горілчаної продукції;

– 1 карабін з набоями, 1 пістолет «Макарова».

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить 9,7 млн грн.

Попередня публікаціяУ Вінниці поліцейські затримали двох осіб, які катували чоловіка підвалі вимагаючи повернути неіснуючий борг
Наступна публікаціяНа Вінниччині зафіксували незаконний вилов риби