В неділю, 25 жовтня пройшли місцеві вибори, більшість політичних партій уже припинили політичну активність та спілкування з електоратом. Але одна з партій на Вінниччині заявила, що робота тільки починається. Вони зібрались у Вінниці і обговорили подальші перспективи, привітали своїх кандидатів, подякували координаторам та проаналізували свою роботу, повідомляють у політсилі.

Молода, місцева політсила починає активне будівництво партійної мережі. Отже є можливість долучатись для усіх бажаючих.

«Ми починаємо партійну розбудову першої місцевої партії Вінниччини. План – до кінця 2021 року узгодити координатора “Партії Вінничан” в кожному районі області та в кожному з 63 ОТГ. Як показали ці вибори, за умови такої повноцінної структури, наша партія безумовно стане провідною політичною силою Вінниччини. Ми продовжуємо створювати перший політичний бренд Вінниччини. Тому що Ми – Вінничани! І нам тут жити! Принагідно ще раз дякуємо всім тим, хто підтримав “Партію вінничан” на її перших виборах», – заявляють партійці на офіційній сторінці у фейсбуці.

Також, у планах «вінничан» втілення ідей та проектів які вони заявили під час проведення виборчої кампанії.

«Поки одні учасники місцевих виборів святкують перемогу, інші переживають програш, а по всій області різко припинили “фарбувати лавочки, перейматись покращенням життя кожного українця, дбати про пенсіонерів, знижувати комунальні тарифи та піднімати зарплати Партія Вінничан зібралась з координаторами наших районів на першу робочу зустріч після дня голосування», – повідомляють у «Партії Вінничан».

Під час робочої зустрічі координатори “Партії Вінничан” вирішили взяти під громадський контроль місцеву владу області. Здійснювати постійний моніторинг всіх ключових рішень місцевих рад, контролювати питання спільної власності громад, відслідковувати закупівлі і тендерні процедури, контролювати бюджетні видатки.

Попередня публікаціяУ Вінниці на Замості трамвай зіштовхнувся з автомобілем. Фото
Наступна публікаціяУ 19-річного хлопця поліцейські виявили 5 пакетиків з наркотиками