На Вінниччині оголошено про підозру у незаконній порубці лісу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

29 жовтня слідчі-детективи Головного управління Національної поліції у Вінницькій області двом посадовцям лісництва оголосили про підозру у незаконній порубці лісових насаджень на території області, які є власністю Міністерства оборони України. За інформацію слідства, керівник відділу лісового господарства та лісничий підготували необхідні документи, на підставі яких в подальшому були вирубані лісові насадження, чим завдано державі шкоду на суму понад 260 тисяч гривень.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). За таке правопорушення передбачено покарання – до 7 років ув’язнення.
Розслідування триває.

Як повідомлялося раніше, слідчі-детективи поліції задокументували злочинну діяльність посадових осіб одного з лісництв Вінницької області, які за попередньою змовою із суб’єктами господарювання, здійснювали протягом 2018-2020 років незаконну вирубку та збут лісосировини, яка є власністю Міністерства оборони України.

Попередня публікаціяУ Вінниці схвалили Програму розвитку туризму Вінницької міської ОТГ на 2021-2023 роки
Наступна публікаціяУ Вінниці в Парку дружби народів реконструювали доріжку для пішоходів та велосипедистів. Відео