На Вінниччині поліцейські розшукали викрадача мопеда. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

28 жовтня працівники поліції затримали зловмисника, який незаконно заволодів двоколісним транспортним засобом у жительки Жмеринського району. Поліцією відкрито кримінальне провадження.

До відділу поліції з повідомленням про викрадення мопеда Honda звернулась 45 – річна мешканка села Тарасівка. Потерпіла повідомила, що невідома особа викрала її транспортний засіб, який вона залишила на території домогосподарства.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Анатолій Присяжнюк, проведеними розшуковими заходами протягом кількох годин оперативники встановили зловмисника. Ним виявився 60 – річний житель Шаргородського району. Мопед правопорушник заховав у сараї у себе в дома. Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі. Шановні власники автотранспорту! Щоб ваш транспортний засіб не опинився у списку розшукуваних, не залишайте його без нагляду навіть на короткий час. По можливості обладнайте власний автотранспорт електронними та механічними пристроями проти викрадення.

Попередня публікаціяДітей з Вінниччини запрошують взяти участь у фестивалі – конкурсі візуального мистецтва “Різдвяна зірка”
Наступна публікаціяГоловному державному ревізору ГУ ДФС Вінниччини повідомили про підозру