Шустер проведе у Вінниці екзит-пол в день виборів

25 жовтня о 19:30 на телеканалі “Україна 24” у прямому ефірі вийде спецпроєкт “Ніч виборів із Савіком Шустером”,- повідомляє телеграм-канал “Політична Арена Вінниччини”.

Дізнайтеся першими, одразу після закриття дільниць, хто керуватиме у Вінниці протягом наступних п’яти років.

Унікальність програми полягає в тому, що одразу після закриття виборчих дільниць о 20:00 Савік Шустер оголосить результати власних екзит-полів з 12 міст України таких, як Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпро, Маріуполь, Кривий Ріг, Чернівці, Миколаїв, Вінниця, Черкаси. Екзит-поли будуть проведені в межах спільного проєкту студії Савіка Шустера і телеканалу “Україна 24”. Також буде використаний інструментарій соціологічної компанії Liberty Report.

Соціологи, які проводять екзит-пол, працюють із Савіком Шустером вже більше 10 років. Упродовж цих років вони довели свій професіоналізм і високу якість роботи. 25 жовтня, у день місцевих виборів, вони опитають від 40 тис. до 60 тис. українців по всій країні. Понад 1500 інтерв’юерів будуть працювати на 554 виборчих дільницях. 70 операторів колл-центру протягом дня отримуватимуть дані від соціологів. Опитування проводитиметься шляхом анкетування (face to face) на виходах з виборчих дільниць.

Таким чином глядачі каналу “Україна 24” першими в країні рівно о 20:00 дізнаються результати місцевих виборів. Ми назвемо імена мерів, які перемогли, міста, де відбуватиметься другий тур, і партії, які подолають п’ятивідсотковий бар’єр. Ми очікуємо граничну похибку вибірки – 1,6% з довірчою ймовірністю 95% (без врахування дизайн-ефекту). Ми проводимо екзит-поли з метою заявити про тенденції.

Щоб у подальшому, при підрахунку голосів, ні в кого не виникало бажання спроби фальсифікацій, оскільки вже о 20:00 українці будуть знати реальну незалежну картину результатів виборів.

Попередня публікаціяНа Вінниччині місцева партія вивела на вулиці агітаторів щоб прибрати свої агітматеріали
Наступна публікація“Партія Вінничан” повідомила про можливі фальсифікації виборів у Ладижині