На Вінниччині поліцейські затримали наркоторговця. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

20 жовтня під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 31-річного жителя Калинівського району працівники поліції знайшли амфетамін та марихуану, яку він зберігав з метою продажу. Також чоловік підозрюється у виготовленні наркотичних речовин.

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Володимир Олексюк, до поліції надійшла оперативна інформація, що житель села Грушківці розповсюджує наркотичні засоби. Під час проведення санкціонованого обшуку у будинку підозрюваного поліцейські виявили та вилучили чотири пакети з речовиною, схожою на марихуану та поліетиленовий пакет з амфетаміном.

Крім цього, у будинку правопорушника поліцейські вилучили ємності з нашаруванням речовини білого кольору, полімерні трубки, медичні шприци та пляшки з рідиною з різким запахом, що свідчить про те, що чоловік за місцем проживання виготовляв наркотичні речовини. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Правопорушник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за виготовлення та збут наркотиків. Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

Зловмиснику оголошено по підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу

Попередня публікаціяНа Вінниччині через аварію водій автомобілю потрапив у реанімацію. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці вдосконалюють роботу світлофорів на площі Гагаріна