На Вінниччині протягом вересня проведели 340 обстежень на дотримання COVID-19. Про це повідомляє Головне управління Держспоживслужби у Вінницькій області.

Спеціалістами Літинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області протягом вересня 2020 року проведено 340 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання на предмет дотримання тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики COVID-19:

  • закладів громадського харчування – 32, з порушеннями – 7 (складено 2 протоколи)
  • продовольчих магазинів – 139, з порушеннями – 42 (складено 8 протоколів)
  • непродовольчих магазинів – 73, з порушеннями – 22 (складено 2 протоколи)
  • інших (ринки, стоматологічні кабінети, аптеки, автовокзал, банки, освітні заклади) – 111, з порушеннями – 23 (складено 7 протоколів).

Загалом було складено 19 протоколів та винесено 19 постанов на суму 2244 грн.

З початку навчального року фахівці провели 44 моніторингових обстеження навчально-виховних закладів, в ході яких було виявлено ряд порушень: відсутні рідке мило, паперові рушники біля рукомийників; температурний скринінг працівникам не проводиться; не організовано обслуговування з дотриманням соціальної дистанції півтора метри; відсутні захисні щитки у працівників харчоблоку; порушується інструкція з використання дезінфікуючих засобів; не проводиться вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів після закінчення робочого дня.

Попередня публікаціяУ Вінниці небайдужі жителі прибрали Лісопарк
Наступна публікаціяУ Вінниці через зіткнення двох автівок постраждав пішохід