На Вінниччині поліцейські помітили автомобіль з політичною агітацією. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

6 жовтня до Жмеринського відділу поліції надійшли повідомлення від трьох кандидатів в депутати до Жмеринської ОТГ про те, що містом пересувається автомобіль та проводить незаконну агітацію.

За словами начальника Жмеринського відділу поліції Анатолія Присяжнюка, слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що на вказаному автомобілі була нанесена зовнішня агітаційна інформація з порушенням адміністративного законодавства. За проведення агітації у формах та засобами, що суперечать Конституції або законам України передбачена відповідальність згідно ст.212(10) КУпАП (Порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації).

На водія автомобіля поліцейські склали відповідний протокол. Таке порушення тягне за собою накладення штрафу на громадян від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності особи, причетної до замовлення такої агітаційної інформації.

Попередня публікаціяУ Вінниці з початку року заасфальтували шість вулиць
Наступна публікаціяНа Вінниччині будуть проводити вибухові роботи на кар’єрі