Ігор Коваленко, може стати головою постійної комісії обласної ради з питань законності, боротьби з корупцією, люстрації, регламенту та депутатської діяльності від ПАРТІЇ ВІННИЧАН, таке повідомлення оприлюднили на партійній сторінці у фейсбук.
Раніше у “Партії Вінничан” заявили що готові представити своїх кандидатів на посади голів обласних комісій. І зрештою обіцянку виконали представивши 15 кандидатів.
Інформація про кандадата:
Ігор Валентинович Коваленко – учасник бойових дій та миротворчих операції в складі поліції ООН у республіках Хорватія, Боснія та Герцеговина, Ерітрея (Африка).
Був старшим оперуповноваженим УБОЗ УМВС України у Вінницькій області, відділ по боротьбі з міжнародною організованою злочинністю. Підполковник міліції.
За освітою вчитель іноземних мов, спеціаліст з міжнародних економічних відносин та юрист.
Закінчував також вищі курси з прав людини при ООН та вищі курси фінансової поліції при ФБР.
Досконало володіє 5-ма іноземними мовами. Має досвід вчительської та викладацької діяльності .
“Коли в 90-ті Україну лихоманило розгулом бандитизму та «прихватизації», правоохоронці, які намагались відновити верховенство закону та порядок в країні, опинились між політичними амбіціями недолугих «дерибанщиків» та корумпованими керівниками. Приборкати бандитів вдалось, а от зупинити «дерибани», розкрадання бюджету, рейдерство та корупцію ще ні. Але усі свої сили та досвід Ігор Коваленко досі використовує на користь вінницької громади.

Ігор Коваленко – людина, яка має досвід роботи в фінансовій поліції. Він чітко розуміє, які корупційні схеми можуть провертати чиновники та депутати. Знає, як їх передбачити та присікти на корені. Окрім того, Ігор Валентинович являється президентом всеукраїнської спілки, що займається захистом прав малого та середнього бізнесу. Це дуже важливий досвід для роботи в профільній комісії» – каже голова ПАРТІЇ ВІННИЧАН Микола Філонов.

Немає опису.
Попередня публікаціяДо Міжнародного дня людей похилого віку на Вінниччині оприлюднили демографічну статистику
Наступна публікаціяВінничан що отримують компенсації по догляду за членами родини попередили про новий порядок виплат