У Вінниці на Замостянській поліцейські затримали чоловіка котрий викрав з магазину 400 гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

28 серпня зловмисник забрав з каси вінницького магазину 400 гривень і намагався втекти з місця злочину. Працівники Управління карного розшуку, які стали очевидцями вчинення злочину, наздогнали зловмисника і затримали його.

Злочин стався о 18 годині в магазині на вулиці Замостянській. Неподалік торгової точки перебували працівник карного розшуку Головного управління. Поліцейські побачили спробу жінки завадити зловмиснику вийти з магазину після вчинення злочину. Коли правопорушник вибіг з приміщення, поліцейські наздогнали його і затримали. 48-річний вінничанин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 400 гривень, які зловмисник забрав із каси, вилучені слідчими.

Затриманого чоловіка обґрунтовано підозрюють у причетності до інших майнових злочинів, вчинених на території обслуговування Лівобережного відділення поліції.

Слідчим відділенням поліції за цим фактом відкрито провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі. Зловмисник затриманий у процесуальному порядку та перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Попередня публікація“Партія Вінничан” закликає мешканців області не наражатись на небезпеку під час виборів
Наступна публікаціяСпортсмени з Вінниці привезли чотири золоті медалі з Всеукраїнського турніру з самбо