На Вінниччині зіштовхнулось дві автівки. Один із водіїв госпіталізований у лікарню. Подія сталась поблизу Вороновиці. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

25 вересня близько 15. 30 год. поблизу Вороновиці Вінницького району зіткнулись Volkswagen Amarok та Audi. У результаті автопригоди водій одного з легковиків з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізований у лікарню. Слідчі з’ясовують причини та обставини аварії.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Audi, житель м. Умань, не врахувавши дорожньої обстановки, та, не помітивши виїжджаючий з причепом «КАМАЗ», з метою уникнення з ним зіткнення звернув на дорогу, з якої виїжджала вантажівка. Там легковик зіткнувся з Volkswagen Amarok, 58-річний водій якого чекав моменту виїзду на дорогу.
У результаті зіткнення водій Volkswagen госпіталізований у лікарню.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Попередня публікаціяНа Вінниччині поліцією розшукується 57-річний Мельниченко Володимир
Наступна публікаціяУ Вінниці в районі вулиці Чехова буде відсутнє водопостачання