Вінницька політсила представила молодого активіста кандидатом в мери Жмеринки

Євгеній Попік, 28 – річний громадський активіст на рахунку якого екологічні та соціальні місцеві акції, згуртування молоді навколо проблем міста. Сьогодні, 24 вересня, Євгеній Попік керівник громадської організації «Україна. Молодь. Дій.», заявив що йде кандидатом у міські голови Жмеринки від вінницької партії.

«Привіт жмеринчани! Чи задумувались ви, чому ми живемо саме так? Розбиті дороги, відкати, дерибан бюджету, безробіття, еміграція молоді, на Жмеринку сьогодні боляче дивитись.  Особливо знаючи, як може бути інакше», – говорить у зверненні до своїх земляків Євгеній Попік.

На думку Євгенія Попіка, негайно треба припиняти дерибан бюджету, ремонтувати дороги, облаштовувати інфраструктуру, а не гратися у політику, а згуртовувати команду, щоб зробити Жмеринку чистою, привабливою, туристичною та інклюзивною, про це йдеться у відео Євгенія Попіка на сторінці «Партії Вінничан».

«Я знаю що мер більше господарська посада, аніж політична. Знаю, як зібрати команду, мобілізувати людей та зробити наше місто чистим, безпечним, туристичним та інклюзивним. Мені немає на кого розраховувати, крім як на жителів міста», – звертається Євгеній до містян.

Жмеринська організація «Партії Вінничан» подала пакет документів до міської та районної виборчих комісій на реєстрацію кандидата на посаду Жмеринського міського голови – Євгенія Попіка, а також кандидатів в депутати від партії до міської та районної рад. Наразі, партійці чекають рішень ТВК про реєстрацію жмеринських кандидатів від молодої, місцевої політсили.

Попередня публікаціяСпортсмени з Вінниці зі спортивної радіопелнгації привезли «золото» з чемпіонату Європи
Наступна публікаціяУ Вінниці на Старому місті облаштували нову велосмугу. Відео