У Вінниці оголосили підозру водію автомобілю котрий спричинив аварію біля Турбова. Відео

У Вінниці оголосили підозру водію автомобілю котрий спричинив аварію біля Турбова. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

19 вересня 44-річний     вінничанин, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, виїхав на смугу зустрічного руху автомобілем Audi Q-7 та вчинив ДТП з двома автомобілями. В аварії  загинуло двоє людей та четверо травмувалися. Серед потерпілих – двоє дітей віком 5 та 8 років.

За інформацією слідчого управління поліції,  на підставі зібраних матеріалів зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб).

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме в суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років .

Попередня публікаціяУ Вінниці пожежний автомобіль зіштовхнувся з легковиком: рух тролейбусів припинений та утворився затор. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині 54 нових випадків COVID – 19