На Вінниччині поліція затримала підозрюваного у крадіжці коштів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

16 вересня в Ямполі томашпільські працівники кримінальної поліції та прикордонники при спробі нелегального перетину кордону затримали 18-річного підозрюваного у крадіжці 235 тисяч гривень з помешкання жительки Томашпільського району.
За словами начальника Томашпільського відділу поліції Євгена Крамара, повідомлення про злочин надійшло від потерпілої 15 вересня. Вранці з її будинку через незачинене вікно невідома особа викрала сумку з грошима.

За фактом крадіжки у великих розмірах поліцейські відкрили кримінальне провадження згідно ч.4 ст.185 КК України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Затриманий раніше судимий за вчинення аналогічного злочину та на момент вчинення цієї крадіжки перебуває під слідством. Спочатку він перебував під вартою, але після внесення застави у 46 тисяч гривень був відпущений судом.

Наразі зловмисника затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У нього вилучено частину викрадених грошових коштів. Слідство клопотатиме про взяття молодика під варту.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Попередня публікаціяУ Вінниці продовжують будувати Новорічну резиденцію у Подільському зоопарку. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині місцева партія обійшла розкручені політичні бренди