За заволодіння чужим майном, зловживання службовим становищем доведеться відповідати у суді. Директор товариства з обмеженою відповідальністю, яке здійснює свою діяльність на території Барського району, переслідуючи намір на протиправне заволодіння бюджетними коштами, виділеними на виконання робіт по капітальному ремонту приміщення ЗОШ І-ІІІ ст. в одному із сіл Барського району, вступив у злочинну змову з інженером з технічного нагляду. Після чого, керівник підприємства, вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт, які, у свою чергу, засвідчив власним підписом та печаткою інженер з технічного нагляду, що призвело до незаконного перерахування у грудні 2019 року відділом освіти Барської районної державної адміністрації на рахунок товариства  коштів в сумі понад 67 тис. грн, якими зловмисники незаконно заволоділи.

З урахуванням зібраних, у кримінальному провадженні, доказів та завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів, у найкоротші строки, після повідомлення зазначеним особам про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 366 КК України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) прокурор звернувся до суду з обвинувальним актом, повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Попередня публікація«Нива» обіграла першоліговий «Кристал» в Кубку України
Наступна публікаціяУ Вінниці в гаражі та двох автівках правоохоронці вилучили понад 4 тисячі літрів фальсифікату алкоголю