На Вінниччині триває ремонт місцевих доріг. Відео

На Вінниччині триває ремонт місцевих доріг. Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація.

На Вінниччині у повному обсязі завершили роботи з поточного середнього ремонту дороги місцевого значення Вороновиця-Тиврів-Шаргород. Об’єкт ремонтували за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.

У минулому році оновили 4,8 км дороги. У червні 2020 року продовжили виконання ремонтних робіт на 5,2 км, зокрема:

  •  провели підготовчі роботи з поточного середнього ремонту,
  •  фрезерування наявного дорожнього покриття та планування,
  •  укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю,
  •  влаштовували шари дорожнього одягу.

По завершенню робіт нанесли дорожню розмітку. Ремонт виконали згідно запланованого календарного графіку. Ділянку автомобільної дороги ввели в експлуатацію.

Ремонт доріг

На Вінниччині триває ремонт місцевих доріг.Ввели в експлуатацію ділянку траси “Вороновиця-Тиврів-Шаргород”.Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація. На Вінниччині у повному обсязі завершили роботи з поточного середнього ремонту дороги місцевого значення Вороновиця-Тиврів-Шаргород. Об’єкт ремонтували за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.У минулому році оновили 4,8 км дороги. У червні 2020 року продовжили виконання ремонтних робіт на 5,2 км, зокрема:- провели підготовчі роботи з поточного середнього ремонту, – фрезерування наявного дорожнього покриття та планування, – укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю, – влаштовували шари дорожнього одягу. По завершенню робіт нанесли дорожню розмітку. Ремонт виконали згідно запланованого календарного графіку. Ділянку автомобільної дороги ввели в експлуатацію.Відео: ДП СМАД у Вінницькій області#ВінницяNEWS #ремонтдоріг

Опубліковано Вінниця News Вівторок, 15 вересня 2020 р.

Попередня публікаціяУ Вінниці на Ватутіна автомобіль зіткнувся з маршруткою. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці реконструкція спортивного комплексу на Янгеля планують завершити у 2021 році. ФОТО