У Томашпільському районі поліцейські зупинили незаконний видобуток піску.
15 вересня близько першої години ночі працівники сектору реагування патрульної поліції на автодорозі Вінниця – Ямпіль зупинили вантажівку, водій якої без належних документів перевозив близько 4 тони піску. Як з’ясувалось, пісок він придбав у кар’єрі, де займались незаконним його видобутком.
Під час патрулювання автодороги неподалік повороту на село Липівка Томашпільського району поліцейські зупинили 44-річного водія автомобіля «ГАЗ 5312», завантаженого піском. Жодних документів на вантаж у водія не було.
Як розповів начальник Томашпільського відділення поліції Євген Крамар, з’ясувалось, пісок водій придбав у незаконно працюючому кар’єрі на території району. На місці видобутку піску поліцейські вилучили техніку. Наразі встановлюються її власники та особи, причетні до організації такої діяльності.
Розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 240 Кримінального кодексу України (Порушення правил охорони або використання надр). За таке правопорушення передбачено до 2-х років позбавлення волі. Слідчі дії тривають, повідомляє поліція Вінницької області.

Світлина від Поліція Вінницької області.

Світлина від Поліція Вінницької області.

Світлина від Поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяУ Вінницькому центрі крові можна безкоштовно здати тест на COVID – 19
Наступна публікаціяУ Вінниці відкрилась виставка «Вигнання» до 75-х роковин початку депортації українців