В п’ятницю, в другій половині дня біля четвертої школи пролунали постріли, новина миттєво розлетілась по батьківських чатах. У школу приїхали патрульні поліцейські та слідча група. Чоловіки що стріляли не ховаючись сиділи на балконі будинку навпроти школи, їх зафільмували батьки.

Пізніше, вінничанка Марина Білостоцька оприлюднила відео, на ньому поліцейські розпитують чоловіка що імовірно стріляв, а він намагається піти. Потім шматок з квартири, де поліцейські знаходять рушницю під ліжком. А закінчується відео епічним коментарем другого, вочевидь нетверезого чоловіка, який каже що ненавидить дітей бо заважають йому спати.

У секторі комунікації поліції Вінницької області розповідають, що надійшло повідомлення що чути постріли з балкону багатоповерхівки. На виклик виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалось, в помешканні звідки пролунали постріли перебували два брати в стані алкогольного сп’яніння. Було встановлено що стріляв чоловік 67 року народження з неспорядженої кулями пневматичної гвинтівки. На місці була вилучена пневматична гвинтівка. Постраждалих немає. На чоловіка 67 року народження склали адмін протокол за статтею 174

Довідково: стаття 174 КУпАП – стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку

Стрільба з вогнепальної чи холодної метальної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії або пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду в населених пунктах і в не відведених для цього місцях, а також у відведених місцях з порушенням установленого порядку – тягне за собою накладення штрафу від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії і бойових припасів.

Попередня публікаціяСекретар міської ради йде в мери Бершаді від “Партії Вінничан”
Наступна публікаціяНа Вінниччині в суботу рятувальники ліквідували 8 пожеж в екосистемах